Home | Interim Management | Management & Executive Search | Werkwijze | Vacatures | Contact & Inschrijving

Zorgmanager (Noord-Holland Noord)

Onze opdrachtgever, een grote zorgkoepel in de regio Noord Holland, biedt een breed pakket van zorgdiensten en zorgproducten. Om in te spelen op de veranderende zorgvraag en de maatschappelijke ontwikkelingen is de organisatie gestart met het doorvoeren van wijkgericht werken.
Belevingsgerichte en vraaggestuurde zorg vraagt om een cultuuromslag en een attitudeverandering bij de medewerkers. Van de nieuw aan te trekken manager wordt hierin een grote bijdrage verwacht.

Graag komen wij in contact met een ervaren en enthousiaste manager met een zorgachtergrond.
U gaat leidinggeven aan een team van ongeveer 35 medewerkers en weet de vertaalslag te maken van het organisatie- en locatiebeleid naar afdelingsbeleid en geeft uitvoering aan het personeelsbeleid. U bent bekend met bedrijfsmatig werken en heeft aantoonbare ervaring in het aansturen en coachen van medewerkers op resultaat en gedrag.
Samen met uw collega managers bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse integrale aansturing van de locatie. Verantwoording wordt afgelegd aan de regiomanager.

Functie-eisen:
- HBO werk- en denkniveau met een zorgachtergrond
- coachende stijl van leidinggeven
- Affiniteit en ervaring met de Psychogeriatrische cliŽnt
- zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden

Het aanbod:
Een uitdagende en zelfstandige binnen een levendig en modern woonzorgcentrum dat onderdeel uit maakt van een grote toonaangevende zorgorganisatie. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week De functie is ingeschaald in FWG 55

Uw belangstelling kenbaar maken:
Uw Curriculum Vitae met korte motivatie stuurt u per post of per email naar KWSprofessionals Postbus 17111 2502 CC Den Haag of info@kwsprofessionals.nl.
Wilt u meer informatie over de functie/organisatie dan neemt u contact op met Christina Kors 06 40467549 / 070 3876316, zij staat u met plezier te woord.

Kandidaten voorgedragen.

Vacature is succesvol ingevuld.

Terug naar vacaturelijst


Copyright 2008 www.kwsprofessionals.nl. Alle rechten voorbehouden.