Home | Interim Management | Management & Executive Search | Werkwijze | Vacatures | Contact & Inschrijving

Afdelingshoofd Laboratorium Chemie 32-36 uur (NH)

"MDCA is de vanzelfsprekende leverancier voor de medische diagnostiek in de regio Amstelland. Zij zijn voorloper in de trend van de ontschotting tussen de eerste- en tweedelijnsdiagnostiek. Dat levert veel voordelen op voor alle aanvragers en patiŽnten."

Onze opdrachtgever - Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (MDCA ) - is een jonge dynamische organisatie met in totaal 130 medewerkers (93 fte).

Het MDCA is een bundeling van krachten van de Stichting Artsenlaboratorium voor Amstelland en het Klinisch Chemisch Laboratorium. Het MDCA ondersteunt de eerstelijns zorg in de regio Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Abcoude door het uitvoeren van medisch onderzoek: klinische chemie, allergie, auto-immuunziekten, infectie serologie, hematologie, stolling, endocrinologie, fertiliteit en biometrie: (holter-)ECG, fundusonderzoek, 24-uurs bloeddrukmeting.

MDCA koppelt topkennis aan state of the art technologie en heeft als kernwaarden: verbindend, vitaal, ondernemend en klantgericht. Naast eerstelijns zorg wordt aan het Ziekenhuis Amstelland (255 bedden en 900 medewerkers) een compleet 24/7 diagnostisch pakket geboden. Het laboratorium is gevestigd in het ziekenhuis.

Voor het Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland komen wij graag in contact met kandidaten voor de functie:

Afdelingshoofd Laboratorium Chemie
32 -36 uur

De functie:
In de functie van afdelingshoofd chemie bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang en kwaliteit van het werkproces. Samen met het afdelingshoofd Hematologie geeft u direct leiding aan de medewerkers en legt u verantwoording af aan de Laboratorium manager. Onder het aandachtsgebied chemie vallen o.a. (immuno)chemie, bloedgassen, POCT en de pre-analytische werkplek. Het structureren van analytische processen, het binnenhalen van nieuwe technieken/bepalingen en vakinhoudelijke innovatie behoren tot uw takenpakket. Het MDCA biedt u een uitdagende baan waarin teamwork, goede service en uitstekende diagnostiek de boventoon voeren.

Wij zoeken:
Een leidinggevende die weet wat er op een klinisch chemisch laboratorium speelt en die vakinhoudelijk sterk is, over een afgeronde HLO of HBO opleiding Klinische Chemie beschikt of aantoonbare kennis op dit niveau heeft. Affiniteit en bekendheid met Multi-rule QC (Westgard rules e.d.) is een pre. Verder zijn o.a. een resultaatgerichte houding, creatief en analytisch denkvermogen, op coachende wijze integraal leiding geven en goede communicatieve vaardigheden belangrijke eigenschappen.

Wat u mag verwachten:
Een dynamische werkomgeving die zich kenmerkt door een open sfeer, korte lijnen en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De organisatie hanteert de CAO Ziekenhuizen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in FWG Salarisschaal 55 (max. Ä 3.592,00).

Uw Sollicitatie:
Ben u geÔnteresseerd in deze jonge, ambitieuze en dynamische organisatie en voldoet u aan de functie-eisen dan wordt u uitgenodigd te solliciteren. U kunt uw Curriculum Vitae met korte motivatie sturen naar info@kwsprofessionals.nl of naar KWSprofessionals, Postbus 17111, 2502 CC Den Haag. Wilt u vooraf meer informatie dan kunt u contact opnemen met Christina Kors, 06 40467549 / 070 3876316, zij staat u met plezier te woord.

Kandidaten voorgedragen.

Vacature is succesvol ingevuld.

Terug naar vacaturelijst


Copyright 2008 www.kwsprofessionals.nl. Alle rechten voorbehouden.