Home | Interim Management | Management & Executive Search | Werkwijze | Vacatures | Contact & Inschrijving

Afdelingshoofd Peri-analyse 32-36 uur (NH)

"MDCA is de vanzelfsprekende leverancier voor de medische diagnostiek in de regio Amstelland. Zij zijn voorloper in de trend van de ontschotting tussen de eerste- en tweedelijnsdiagnostiek. Dat levert veel voordelen op voor alle aanvragers en patiŽnten."

Onze opdrachtgever - Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (MDCA ) - is een jonge dynamische organisatie met in totaal 130 medewerkers (93 fte).

Het MDCA is een bundeling van krachten van de Stichting Artsenlaboratorium voor Amstelland en het Klinisch Chemisch Laboratorium. Het MDCA ondersteunt de eerstelijns zorg in de regio Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Abcoude door het uitvoeren van medisch onderzoek: klinische chemie, allergie, auto-immuunziekten, infectie serologie, hematologie, stolling, endocrinologie, fertiliteit en biometrie: (holter-)ECG, fundusonderzoek, 24-uurs bloeddrukmeting.

MDCA koppelt topkennis aan state of the art technologie en heeft als kernwaarden: verbindend, vitaal, ondernemend en klantgericht. Naast eerstelijns zorg wordt aan het Ziekenhuis Amstelland (255 bedden en 900 medewerkers) een compleet 24/7 diagnostisch pakket geboden. Het laboratorium is gevestigd in het ziekenhuis.

Voor het Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland komen wij graag in contact met kandidaten voor de functie:

Afdelingshoofd Peri-analyse
32 -36 uur

De functie:
In de functie van afdelingshoofd ben u verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het werkproces. Samen met uw collega afdelingshoofd Peri-analyse geeft u direct leiding aan de medewerkers op de 30 servicepunten en bent u mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. U legt verantwoording af aan de Manager Zorg. Speerpunten zijn: organisatorisch leidinggeven aan de medewerkers op de servicepunten en het optimaliseren van het logistieke proces.

Functie-eisen:

  • een afgeronde HBO opleiding of werkervaring op dit niveau
  • kennis en ervaring van en met het laboratorium
  • ruime ervaring met leidinggeven en een creatief en analytisch denkvermogen
  • affiniteit met het peri-analyse traject
  • een resultaatgerichte en onderzoekende houding
  • in staat om op verschillende niveaus te communiceren

Het betreft hier een 'Outgoing' (front-Office) functie. U bent het gezicht van de organisatie voor de klant (huisarts, verloskundigen). Representatie, contactvriendelijk, luisteren, adviserend en ondernemerschap zijn keywords passend bij deze functie.

Wat mag u verwachten:
Een dynamische werkomgeving die zich kenmerkt door een open sfeer, korte lijnen en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De organisatie hanteert de CAO Ziekenhuizen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uw Sollicitatie:
Ben u geÔnteresseerd in deze jonge, ambitieuze en dynamische organisatie en voldoet u aan de functie-eisen dan wordt u uitgenodigd te solliciteren. U kunt uw Curriculum Vitae met korte motivatie sturen naar info@kwsprofessionals.nl of naar KWSprofessionals, Postbus 17111, 2502 CC Den Haag. Wilt u vooraf meer informatie dan kunt u contact opnemen met Christina Kors, 06 40467549 / 070 3876316, zij staat u met plezier te woord.

Kandidaten voorgedragen.

Vacature is succesvol ingevuld.

Terug naar vacaturelijst


Copyright 2008 www.kwsprofessionals.nl. Alle rechten voorbehouden.