Home | Interim Management | Management & Executive Search | Werkwijze | Vacatures | Contact & Inschrijving

Managementassistent / beleidsmedewerker (NH)

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever komen wij graag in contact met kandidaten voor de functie van Managementassistent. 

In deze functie (24 – 36 uur per week) verricht u samen met een collega managementassistente alle voorkomende management ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van een 5-tal leidinggevenden. Daarnaast is het een pre als u affiniteit heeft met het maken van dienstroosters én externe communicatie. O.a. verzorgen van nieuwsbrieven etc. U beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding of aantoonbaar dit niveau. Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie strekt tot aanbeveling. U bent representatief, initiatiefrijk, oplettend en nauwkeurig. U heeft kennis van en ervaring met het gebruik van Social Media en bent bereid deze professioneel in te zetten. Daarnaast zijn de kenmerken zelfstandig, creatief en communicatief op u van toepassing.

De functie wordt ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Ziekenhuizen. 

Bent u geïnteresseerd in een ambitieuze en dynamische organisatie en voldoet u aan de functie-eisen dan wordt u uitgenodigd te solliciteren. U kunt uw Curriculum Vitae met korte motivatie sturen naar info@kwsprofessionals.nl. Wilt u vooraf meer informatie over de functie en/of de organisatie dan kunt u contact opnemen met ons bureau 070 3876316. Wij staan u met plezier te woord. 

Kandidaten voorgedragen.

Terug naar vacaturelijst


Copyright 2008 www.kwsprofessionals.nl. Alle rechten voorbehouden.