Home | Interim Management | Management & Executive Search | Werkwijze | Vacatures | Contact & Inschrijving

Teamcoach V&V (Utrecht)

De organisatie biedt een breed, kwalitatief hoogwaardig pakket van diensten op het gebied van VV&T.

De Teamcoach is hiërarchisch verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van zorg voor de cliënten en bewaakt de continuïteit en kwaliteit van het primaire proces. U levert een actieve bijdrage aan het zorgbeleid en weet nieuw beleid te implementeren en weet uw medewerkers te enthousiasmeren, te motiveren en te stimuleren. 

U legt verantwoording af aan de zorgmanager. De functie is ingedeeld in FWG 55 (CAO VVT).

Wij komen graag in contact met kandidaten in bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5. U bent BIG geregistreerd. Bij voorkeur heeft u ervaring in een leidinggevende functie op middenkader niveau binnen de gezondheidszorg. Daarnaast beschikt u over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, bent innovatief en gericht op samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie en voldoet u aan de functie-eisen dan wordt u uitgenodigd te solliciteren. U kunt uw Curriculum Vitae met korte motivatie sturen naar info@kwsprofessionals.nl. Wilt u vooraf meer informatie over de functie en/of de organisatie dan kunt u contact opnemen met ons bureau 070 3876316. Wij staan u met plezier te woord.

Terug naar vacaturelijst


Copyright 2008 www.kwsprofessionals.nl. Alle rechten voorbehouden.